Garantie

Verdampers (atomizers, coils en clearomizers)

Op de verdampers is het helaas niet mogelijk om een garantie te bieden. U zou bij binnenkomst moeten controleren of deze werken. Dit is de zogenaamde DOA garantie (Death on arrival).

Heeft u na een week al een probleem met een verdamper dan kan het zijn dat u een slecht product heeft ontvangen of dat er misschien een kleine aanpassing moet komen in uw dampgedrag.

Het is lastig uit te drukken hoe lang een coil mee zou moeten gaan, dit ligt voornamelijk aan het verbruik van liquids en zelfs de verschillende smaken.

Batterijen(houders) en laders

Op onze batterijen en laders rust 3 maanden garantie. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de batterijen zo vaak vervangen dienen te worden maar zoals u begrijpt verliest een batterij vermogen zodra deze vaker gebruikt is.

De meeste mensen laden een batterij dagelijks op. Anderen doen dit maar 2 keer per week en nog weer anderen doen dit 2 keer per dag (afhankelijk van het model). Hierdoor geven wij 3 maanden garantie.

Let er op met het laden van de batterijen dat u deze niet te strak in de lader schoeft. Dit heeft nadelige gevolgen voor de batterij en de lader.

E-liquids, flavours en toebehoren

Aangebroken liquids en flavours kunnen niet retour. De meeste liquids zijn voorzien van een seal. Wanneer deze niet verbroken zijn kunnen deze retour.

Heeft u een aangebroken flesje maar smaakt deze niet zoals u had gehoopt dan adviseren wij eventueel te ruilen met iemand anders. Het is natuurlijk altijd het geval dat smaken heel erg kunnen verschillen.

Clearomizers

Op clearomizers rust geen garantie. Bij deze is natuurlijk net als de verdampers een DOA garantie van toepassing. Door een fout van de fabrikant krijg u garantie op uw product.